top of page

TEDEN ODPRTIH VRAT

Ali ste pripravljeni dati prednost svojemu dobremu počutju? Potrebujete sprostitev? Potem se nam pridružite v sklopu tedna odprtih vrat Wellnessa Rezidence Ortus, ki bo potekal 8.5.2023-14.5.2023.

Ne zamudite izjemne priložnosti za investiranje vase in v svoje zdravje. V tem tednu, smo za vas pripravili

35% popust na 3 najbolj popularne storitve:
- Solna jama
- Savna
- Masaža »popolna sprostitev« (60min)

 

Začnite svojo pot do srečnejšega in bolj zdravega sebe in rezervirajte svoj termin preko maila: booking@rezidencaortus.si ali telefonske številke: +386 5 663 11 55.

SOLNA JAMA
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Solna jama je umetno narejena komora, s katero posnemamo mikroklimat zdravilnih solnih rudnikov. Solne terapije imajo odličen učinek na izboljšanje zdravja. Obisk solne jame je priporočen predvsem, ko se želite sprostiti in okrepiti imunski sistem.

SAVNA
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
V našem wellnessu vam bomo priporočili »crkljanje« v finski in BIO zeliščni savni. Po savnanju si boste lahko odpočili ob glasbi in okusnem čaju ter sadju v prijetnem prostoru za sproščanje ali pa se predali koristnim učinkom masaž.

MASAŽA "POPOLNA SPROSTITEV"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sprostitvena masaža je primerna za tiste, ki želite, da vas popeljejo v stanje popolnega miru in harmonije ter za tiste, ki si želite resnično odpraviti stres iz telesa. Potrebno je »odpreti« vse blokade, napetosti, zastoje in pomagati telesu, da se lahko regenerira.

bottom of page