top of page

O NAS

Butični hotel, primeren za vse, ki ljubite mondeno udobje in zasebnost, se ponaša s 6 modernimi suitami, 1 luksuznim apartmajem in 20 sodobno opremljenimi sobami, vse opremljene tudi s klimo, TV in brezplačnim wi-fi.

Nastanitev nudi nepozaben oddih v objemu neokrnjene narave ter sprostitev in mir, stran od mestnega vrveža. V senci hotelske terase lahko uživate ob srkanju vaše najljubše pijače ali pa se le predajate zvokom čudovite narave in poskrbite za relaksacijo in notranji mir.

Rezidenca Ortus, ki nudi brezplačno parkirišče z dvema električnima polnilnicama, je odlična izhodiščna točka za vse kolesarje in pohodnike, ki radi uživajo v barviti pokrajini slovenske Istre. Območje nastanitve ponuja vse, od kratkih sprehodov, do zahtevnejših tur po pobočjih zelene narave.

 

Rezidenca je prijazna tudi do vaših domačih ljubljenčkov in jih toplo sprejme v svoje prostore.

Nastanitev je tudi odlična izbira za organizacijo seminarjev, predavanj ali večjih poslovnih sestankov, kjer tehnično opremljena večnamenska soba sprejme do 40 ljudi.

 

Konferenčna soba, z možnostjo različne postavitve miz in stolov, vključuje LCD projektor, platno, flipchart tablo, brezžično internetno povezavo in tehnično asistenco.

 

Vaše poslovno srečanje lahko obarvamo s hladnim prigrizkom, brunch-om, toplim kosilom ali vrhunsko večerjo. Zelena okolica in velika terasa pa omogočata popestritev teambuildinga z zunanjimi aktivnostmi.

 

Ob spremljavi zahajajočega sonca, si lahko poleti v Ankaranu ogledate številne gledališke predstave ali prisluhnete različnim koncertom.

Ne zamudite pa tudi največjega festivala sladic v Kopru, kjer izbirajo najizvirnejšo sladico Istre. Pozimi pa vam Ankaran nudi razigrane večere na drsalkah ali plesnih delavnicah za odrasle.

bottom of page