top of page

PODARITE DARILNI BON

Razveselite svoje najbližje z razvajanjem v Rezidenci Ortus! Podarite jim darilni bon, ki ga bodo lahko izkoristili od septembra 2021 dalje, ko se odpre naš wellness.

POGOJI UPORABE BONA: 

 • Obvezna predhodna rezervacija termina s hotelom po telefonu: +386 5 663 11 55 ali na e-mail: info@rezidencaortus.si 

 • Darilni bon je obvezno izkoristiti v obdobju 6 mesecev od nakupa bona. 

 • Darilni bon se lahko unovči glede na razpoložljivost hotelskih kapacitet in povpraševanje 

 • Pred nakupom darilnega bona obvezno preverite zasedenost želenega termina 

 • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.

 • Prosimo vas, da nam po plačilu darilnega bona na info@rezidencaortus.si, pošljete naslov za izdajo računa in naslov kamor bi želeli, da pošljemo darilni bon. 

 • Darilni bon se šteje kot izkoriščen, če je uporabnik rezerviral termin, ni pa prišel ali pa odpovedal termin 48 ur prej 

 • Popusti za otroke: otrok do 3. leta v postelji s starši ima bivanje brezplačno 

 • Možna doplačila: za družino z otroci od 3 leta dalje, doplačilo za bivanje v suiti po aktualnem ceniku. 

 • Ob prijavi v hotel morate predložiti: Osebni dokument, darilni bon in potrditev rezervacije termina.  

 • Za več zaporednih nočitev lahko kupite več darilnih bonov ali darilni bon, ki ima vključeno več nočitev. 

 • Darilni boni so nevračljivi 

 • Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni ob predhodnem dogovoru in z doplačilom 20€/ za čas celotnega bivanja.  

 • Doplačilo turistične takse v hotelu ob odhodu (ni vključena v ceno darilnega bona). 

 • Cenik turistične takse: 

               Odrasla oseba= 2,5 €/oseba/dan  

               Otroci od 7. do 18. leta = 1,25€ dan 

 • Uporaba wellness centra je obvezna v skladu z upoštevanjem vladnih ukrepov in odredb 

 • Če ponudbe zaradi višje sile ne bo mogoče koristiti v navedenih terminih, bo hotel po dogovoru in glede na razpoložljivost omogočil koriščenje v alternativnih terminih v primerljivi sezoni. 

spa stones

Paket Ortus

Jasna noč, polna zvezd z najdražjo osebo. Velika hotelska soba z udobno posteljo. Odlična penina in sladke jagode oblite s temno čokolado. Celodnevni obisk wellness centra, kjer sprostite svoje čute in se prepustite pozitivnim učinkom savne, masaže in aromaterapij. Vse skupaj zaključite z intimno večerjo na hotelski terasi. Ko sanje postanejo resničnost. Prepričajte se.


Nočitev: 1x nočitev v naši Superior sobi za dve osebi.

Sladka dobrodošlica: V sobi - sočno sadje oblito s temno čokolado.

Osvežilna dobrodošlica: 1x izbrana slovenska penina.

Razvajanje in sprostitev: Neomejen vstop v Wellness center.

Kulinarično doživetje: Odličen samopostrežni zajtrk ter 1x intimna večerja za dve osebi na hotelski terasi s kozarčkom lokalnega vina
 

Cena paketa za dve osebi: 199 €

Paket Venus

Na terasi s prelepim razgledom si privoščite večerjo ob spremljavi odlične penine in prelep poletni dan zaključite v naši Superior sobi. Jutranji žarki vas povabijo na gurmanski zajtrk, ki bo poskrbel za dovolj energije za doživetij poln dan. Nesramno dobro razvajanje nadaljujte z obiskom wellnessa, kjer bodo spretne roke naših maserjev poskrbele, da boste pozabili na vse skrbi.

 

Nočitev: 2x nepozabna nočitev v Superior sobi za dve osebi.

Osvežilne dobrodošlice: 1x Izbor odlične slovenske penine ter pijača dobrodošlice ob večerji.

Kulinarično doživetje: Odličen samopostrežni zajtrk.

Razvajanje in sprostitev: Neomejena uporaba Wellnessa + 1x aromaterapija zanjo in zanj.           

Cena paketa za dve osebi: 260€

Woman in a Sauna
woman in towel

Paket Diana

Včasih preprosto potrebujete dan zase pa imate prenatrpan urnik ali pa preveč obveznosti. Zato pa vam mi ponujamo kratek, a sladek pobeg. Klasična masaža bo poskrbela za sprostitev telesa, čudovit wellness in prijetne dišave za sprostitev duha, naše prijetno osebje pa bo poskrbelo za sprostitev uma.

Razvajanje: Klasična masaža (40 min.) zanjo in zanj,4-urno savna doživetje

Osvežilna dobrodošlica: 1x pijača dobrodošlice zanjo in zanj.

Cena paketa za dve osebi: 99€

Paket Cupid

Razvajanje zanjo in zanj. Takšno, kot se spodobi.

Takšno, da se še bolj ali pa ponovno zaljubite. Prav za nič vam ne bo treba skrbeti, v sobi vas bo počakala penina, da nazdravita samo vajinemu času. Obisk wellnessa priporočamo kar takoj, da vaju prevzame čutnost dišav, intime, toplote… Poskrbeli bomo, da bosta sproščena od glave do pet. Ker gre ljubezen skozi želodec, bo na terasi miza z vajinim imenom čakala, da se prepustita kulinarični pregrehi.

 

Nočitve: Enkratna nočitev z zajtrkom v Superior sobi za dve osebi.

Osvežilna dobrodošlica: Izbor odlične slovenske penine ter ob večerji pijača dobrodošlice.

Sladka dobrodošlica: V sobi vas bo  pričakala košarica  svežega sadja, ter kot se spodobi ob penini sadje oblito s temno čokolado.

Kulinarično doživetje: To noč se boste lahko prepustili razvajati v odlični kulinariki na romantični večerji za dve osebi, za vas bosta kuhala: Mateo in Anja.

Razvajanje in sprostitev: Ob neomejeni uporabi wellnessa, se lahko prepustite razvajati ob manikuri in pedikuri zanjo ter 30 minutni masaži hrbta zanj.

Cena paketa za dve osebi: 250€

Spa Salts and Stones
Massage Stones

Paket Juventas

Mi vemo, da se skrivnost eliksirja mladosti skriva v skrbi zase ...

V dolgem spancu in ležernem poležavanju, v smehu od katerega te boli trebuh, v občasni pregrehi z nesramno dobro hrano in kozarcem najljubše pijače, v popolni sprostitvi v rokah dobrega maserja ... Prebudili bomo vse vaše čute in vas napolnili z živahno energijo. 

 

Nočitve: 3 nepozabne nočitve z zajtrkom za dve osebi v Superior sobi.

Osvežilne dobrodošlice: V hotelskem baru vas bo pričakala pijača dobrodošlica, osvežili pa se boste tudi z našim hišnim smoothie napitkom.

Sladke dobrodošlice: Ob prihodu vas bo v sobi pričakala košarica svežega sadja.

Razvajanje in sprostitev: Ob neomejeni uporabi wellnessa se lahko dnevno sprostite ob aromaterapiji zanjo in zanj.

Kulinarično doživetje: Tri noči se boste lahko prepustili razvajati v odlični kulinariki na romantični večerji za dve osebi, za pa vas bosta kuhala: Mateo in Anja.

Cena paketa za dve osebi: 499€

Spa Treatment Stones

Savne

Na telo ugodno vpliva tako potenje kot izmenično  segrevanje in ohlajevanje telesa. Strokovnjaki priporočajo  savnanje zaradi več ugodnih učinkov:

- učinkovito čisti kožo in pospešuje prekrvitev vseh tkiv.

- izmenjavanje segrevanja in ohlajanja dobro vpliva tudi na srce, krvni tlak, žleze z notranjim izločanjem, ledvice in živčevje

- blagodejno vpliva na dihala, še posebej parne savne ugodno vplivajo na bolezni  dihal, tudi astmo

- spodbuja presnovo, pospešuje izločanje strupenih snovi iz telesa

- utrjuje in krepi imunsko obrambo, dobro vpliva na psihično počutje.

Masaže

Masaža je namenska in sistematična manipulacija mehkih tkiv telesa, ki izboljšuje počutje in vpliva na zdravje. Masaža je manualna terapija, ki  se izvaja z rokami. Dotik osebe z osebo daje masaži svoj edinstveni zdravilni potencial. Pomembno je katero tehniko masaže izberemo. Vsaka tehnika ima svoje učinke, ki jih je potrebno poznati, če želimo z masažo doseči želen cilj.Masaža pomaga pri obnavljanju tkiv (celjenju mišičnih vlaken) v fazi regeneracije.

Masaža vzpodbudi  parasimpatični živčni sistem ter posledično povzroči izločanje endorfinov (hormonov sreče), zato deluje  antistresno.

Manikura & Pedikura

Samozavestno odkorakajte na plažo! Lepo urejene dlani in stopala so ključnega pomena vsakodnevnega življenja. Dlani so potrebne rednega negovanja saj so dnevno pod vremenskimi in mehanskimi vplivom. Seveda zanje redno skrbimo sami, ko pa nastopijo resnejši problemi, pa bo za nego vaših dlani in stopal poskrbelo naše izkušeno wellness osebje.

Nega obraza

Obraz  je zrcalo našega duha. Naš obraz in koža sta ves čas pod vplivom zunanjih škodljivih dejavnikov. Prekomerno sončenje, kajenje, prehrana, stres, teža in dedna zasnova na naši koži z leti pustijo določene posledice. Koža zaradi staranja novih celic ne proizvaja tako hitro kot nekoč, zato postaja tanjša, bolj nagnjena k suhosti in manj elastična. Pojavljajo se gube, zmanjšajo se  obrambne sposobnosti kože, tudi pigmentacija postaja neenakomerna. Naše strokovno izkušeno osebje bo poskrbelo za za svež in prijeten občutek na koži, da se boste počutili prerojene.

bottom of page