top of page

NAŠE STORITVE

Naš hotel ponuja vrsto izjemnih storitev, ki našim gostom zagotavljajo udobno in prijetno bivanje. Od pozornega osebja, ki je pripravljeno pomagati pri vaših potrebah, do dobro opremljene opreme in priročnih prostorov, trudimo se zagotoviti nepozabno in zadovoljivo izkušnjo.

Cycling in Nature

ELEKTRIČNA KOLESA

Gostom hotela je na voljo najem e-koles, s katerimi lahko raziskujete vsa bližnja mesta Italije in Slovenske Istre!

3 ure = 15,00€

Celodnevni najem = 30,00€ 

ELEKTRIČNA POLNILNICA

Električna polnilnica je gostom hotela na voljo pred hotelom. Nudimo vam dve polnilni postaji. Cena na uro pa znaša 0,50 € kW/h.

elektricna-polnilnica-bohinj-parkiranje.jpeg
Business meeting

POSLOVNI DOGODKI

Rezidenca Ortus je odlična izbira tudi za organizacijo seminarjev, predavanj ali poslovnih srečanj, kjer lahko tehnično opremljena večnamenska koferenčna soba sprejme do 30 oseb. Prizadevamo si ustvariti profesionalno, a hkrati prijetno vzdušje, ki zagotavlja, da so vaša poslovna srečanja produktivna in udobna.

TEAMBUILDING

Zavedamo se tudi pomena spodbujanja timskega dela in ustvarjanja močnih vezi med sodelavci. Zato z veseljem nudimo pomoč pri organizaciji vaših teambuilding dejavnosti, ki jih je mogoče prilagoditi vašim posebnim potrebam in ciljem.

Fists in Solidarity
rezidenca-ortus63-landscape.jpg

GASTRONOMIJA

Za poslovna kosila in večerje pripravljamo menije s tradicionalno slovensko hrano, prepleteno s pridihom modernega in okusom tradicionalnih lokalnih sestavin. Poleg rib in drugih dobrot iz Jadranskega morja vam ponujamo tudi značilne domače testenine in fuže, olive, domač kruh in tradicionalno piransko morsko sol. Za dopolnitev izvrstne gastronomske ponudbe nudimo bogato izbiro vrhunskih vin, vključno z vrhunskimi domačimi vini slovenskih butičnih kleti.

bottom of page